15 Kasım 2009 Pazar

HER TÜRK TEKNİK DİREKTÖR DOĞAR!..




Özel olarak Millwall taraftarı falan değilim, bilakis taraftar lideri Türk olsa da zaman zaman ırkçılıkla itham edildikleri için çok da sevdiğim bir takım değildir Millwall. Londra'da sempati duyduğum bir takım varsa o da Arsenal'dir, Arsenal Wenger'dir.
Ancak olay menajerlik oldu mu akan sular duruyor bende... Empati kurmak, rakibimi anlamak uğruna Rangers'ı, Real Madrid'i çalıştırmışlığım da var, askerde bir genci mutlu etmek için Fenerbahçe'yi çalıştırıp Beşiktaş'ı yenmişliğim de...
Çok sevdiğim İlker Duralı çok sever Millwall'u... Hem onun hatırına hem de küçük fakir takım çalıştıran hocalarla daha fazla empati kurabilmek için çalıştırdım Millwall'u... Oyunun versiyonu arayüz olarak CM 2001-02 ama database'i, veritabanı 2009-2010, http://www.cmfmfan.com ya da http://www.champman0102.co.uk/forum/ adreslerinden siz de indirip update edip oynayabilirsiniz bu versiyonla.
alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5404422414188832114" />
İlk kez küçük mütevazı fakir bir takımı çalıştırdığımda 1996 yılıydı, o zamanlar 3. kümede olan Wigan'la FA Cup'ı kazanmıştım, 6 ay sonra gerçek dünyada yolum Wigan'a düştüğünde FA Cup'ı kazandırmış hoca olarak heykelimi aradım ilçe meydanında... Aradan 13 yıl geçti hala değişmemişim, aynı çocuğum; ama zaten futbol hiç büyümek istemeyen çocukların oyunu değil mi? O zaman sevgili dostum İlker Duralı'ya hediyem olsun bu UEFA Kupası... Kim bilir, belki bir gün beraber Londra'ya gider Millwall mahallesinde heykelimi ararız beraber!.. Bu arada bakmayın UEFA Kupası ve Premier Lig 2.liğine, takımı buralara getirene kadar antrenmana hiç gelmeyen topçu bozuntusundan yıldızı parlar parlamaz Chelsea'ye giden genç yeteneğine neler neler yaşamadım! Allah tüm fakir takımları çalıştıran hocalara sonsuz sabır versin! Bizim fmcm.com'dakiler çok daha büyük başarılara imza atmışlardır, o ayrı... 31 yaşında ancak bu kadar oluyor!



20 yorum:

Burak Eken dedi ki...

2009 yılı bitmek üzere, ama siz hâlâ CM 01/02 oynuyorsunuz. Bu ilginç durumun sebebini öğrenebilir miyim? :)

youngeagle dedi ki...

ben menejerlikle cm 01/02 efsanesiyle tanıştım o zamanlar evimizde pc yoktu internet cafede oynuyordum elime ili kuruş para geçince hemen cafeye gidip oyunumu oynardım eğer pc doluysa 2-3 saat boşalmasını beklerdim pc nin şimdi fm 2009 oynuyorum ama senin resimleri görünce içim gitti

Unknown dedi ki...

tebrik ederim, fakat bir sorum var.bu oyunda çok eski kadrolar var.onlarla mı oynuyorsunuz ?

Ali Ece dedi ki...

Merih Bey,
hayır eski 2001'in arayüzü bu, database 2009-10 sezonu

Burak İNAN dedi ki...

http://forum.cmfmfan.com/forumdisplay.php?f=510

Abi buradan FM 10'da çıldırmış bir dolu adamın kariyeri söz konusu.

http://forum.cmfmfan.com/forumdisplay.php?f=401

Burada da yaklaşık 1 milyon gösterimli FM 09 kariyerleri var.

Arada da böle ekstrem kariyeler var;

http://forum.cmfmfan.com/showthread.php?t=55097

Milwall'ın da kadroyu bekliyoruz ayrıca :)

youngeagle dedi ki...

ali abi database yüklemelerini hangi siteden yapıyorsun cm oynayasım geldi

Bahadır dedi ki...

31 yaş evet biraz geç, yaş büyüdükçe teknik direktörlük zorlaşıyor haliyle. Çünkü okul mokul hatta iş çıkıyor ortaya :)

aklıma gelmişken anlatasım da geldi:
Bir kere bir fantezi yaratmıştım fm 08 de. Galatasaray ile ilk sezonu sade şampiyonlukla tamamladım. ardından 25 yaş üstü futbolcuları sattım. sonra fm scout denen programla potansiyeli yüksek türk gençlerini doldurdum takıma. yaş ortalamsı 21 filan oldu. bu takıma çok nadir transfer yaptım 10 sene kadar başarıdan başarıya koştum. türkiyenin özkaynak bayrağını devralan kişi oldum. hey gidi. şimdi de calculusle uğraşıyorum olcak iş mi :)

Parma Maniac dedi ki...

4-3-2-1 defensive counter kullanın, CL'yi de kazanırsınız.. CM 01/02'nin en güzel olayıdır, üzerine yoktur :)

Adsız dedi ki...

Ali Ece Bey,

Oyun eski oyun kadrolar mı yeni, yoksa oyun yeni oyun arayüz mü eski..
Açıkçası şunu merak ediyorum fm 2010 çıktı da çok farklı çok gelişmiş özellikler var onu oynamıyor musunuz? Bence en iyi oyun olmuşta..
Programınızı da beğenerek takip ediyorum..

mondo trasho dedi ki...

masaüstünde beren saat videosu gördüm:)
hayırdır?

Ali Ece dedi ki...

Sportman:
01/02 oynamıyorum aslında sadece arayüz 01/02
Oyunun versiyonu arayüz olarak CM 2001-02 ama database'i, veritabanı 2009-2010, http://www.cmfmfan.com ya da http://www.champman0102.co.uk/forum/ adreslerinden siz de indirip update edip oynayabilirsiniz bu versiyonla.

mondo trasho:
Bir sivri akıllı bizim Dinar Bandosu'nun bir şarkısını alıp Beren Saat görüntülerinin üzerine kullanmış, onu indirmiş izlemiştim ondan kalma isterseniz size de yollarım sonuçta güzeller güzeli bir insan kendisi...

abesleistigal dedi ki...

fotoğrafları görünce içimdeki o huzuru, mutluluğu tarif edemem. yalnız değilmişim bunu da gördüm ya başka bir şey demem artık. forza cm01-02. bir de tsigalko :)

sabonis dedi ki...

Cherno Samba vardı galiba Millwall'da. Oyunun en hayvan adamlarından biri oluyordu. Yaşı 21 falan oldu mu, Anelka'nın yanına koyuyordum. İkisi de ortalama 1 gol atıyorlardı maç başına. pey pey pey....

asistants dedi ki...

CM 03/04'e haksızlık etmeyelim Ali bey ;)
Oda çok güzel arayüze sahipti

Adsız dedi ki...

yaşım 34 önce commodore'da tracksuit manager günleri, sonrasında cm95'ten beri bu oyunu oynarım...01/02'den başka yarim de olmadı, ufak tefek denemeler haricinde hep sadık kaldım...benim sorularım ise şunlar;
1- kritik maçlardan sonra odanızda kendi kendinize basın toplantısı düzenliyor musunuz?
2- yıldız adayı genç oyuncularınızın bilgi sayfasını açıp babacan bir edayla nasihatler veriyor musunuz?
3- önemli maçlara çıkmadan önce odanızda hector cuper gibi hayali oyuncularınızın göğüslerine vurup motive ediyor musunuz?
4- doktora ihtiyacım var mı?

Ryuzaki dedi ki...

Arsenal'i mi Liverpool'umu daha çok seviyosunuz desem ? :)

burak inan dedi ki...

Abi buradan bizden bir arkadaşın başlattığı ilginç deneyimleride takip edebilirsin. Guiza ile başlamış;

http://forum.cmfmfan.com/showthread.php?t=62873

Adsız dedi ki...

yahu yıllardır son dakikalarda henry'nin eli gibi ne goller yedik ne hakem hataları oldu da göremedik 01/02'de...her gün isyanım var benim kadere...

hakkitasci dedi ki...

selam arkadaşlar,
sağolsun Ali abi böyle yazmaya devam ettikçe insanın içi kıpraşıyor :) hala o keyifi alabildiğim başka bir oyun yok.maalesef arkadaşlar bu oyunu hiçbir türlü bir yerden bulamıyorum.bana link gönderebilirseniz çok sevinirim.

Adsız dedi ki...

tsigalkonu aghahowa nin oldugu cm 2001-2002 yi nerden bulabilirm acaba.sizde warsa paylaşabilirmisiniz.çok aradim ama bi turlu bulamadim.