28 Ekim 2013 Pazartesi

''Yeni Gerrard'' Will Hughes?

http://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/yeni-gerrard-will-hughes-281013

6 yorum:

Udgu dedi ki...

Ali abi sayende kabaca tanımış olduk bu oyuncuyu. Pasları oldukça keskin bir şekilde hedefe gidiyor. Driblingleri de güzel ve potansiyel bir futbolcu gerçekten. Ancak biraz fazla ince bir oyuncu gibi. Ancak Gerard’ın da yedeklenmesi zor ve aynısından bir daha bulunması imkansız bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Özellikle uzun mesafeden güdümlü füze gibi hedefe giden şutlarını onun dışında atabilecek başka bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Ali Ece dedi ki...

Sevgili Udgu,
Ben de sana katılıyorum o yüzden yazı başlığına soru işareti koydum, yine de Gerrard'ın ilk halini hatırlıyorum, o şutların 10'da 1'i bile yoktu o zaman şimdiki Gerrard'a göre...

Udgu dedi ki...

Gerard'ın ilk dönemlerini hatırlayamasam da arşivlik bilgilerine bile tamamen güveniyorum. Ancak asıl önemli olan, Gerard'ın bu sene sturridge ve suarezli müthiş forvet ikilisiyle beraber bir premier lig şampiyonluğuyla kariyerini taçlandırması.

Adsız dedi ki...

Sağbek McLaughlin, libero Coady, box-to-box'ın değişmezi Hughes, joker Suso, 10 numara Coutinho ve Jamaika orijinli Stugoal takımın iskeleti olabilir. Gerrard, Johnson, José Enrique ve Agger gibi veteranlar da var tabi. Bu arada ekranlarda aynen devam et abim. Rahmetli dedeni anımsa(t)man, Tanpınar'a rahmet okutacak betimlemelerin, Pink Floyd-Stone Roses-Madchester tarzı müzik ikonlarına ve Cruyff-Cantona-Fowler-Gerrard tarzı bayrak adamlara göndermelerin, Batı Şeria'dan Honduras'a uzanan futbol duyarlılığın, kırmızı vosvosla naifliğin dibine vuruşun buna karşın haksızlığa karşı dik duruşun seni bu işin zirvelerinden yapıyor. Taktik analizlerin de çok iyi. Sevgiler saygılar :)

Ali Arslan (18)

Ali Ece dedi ki...

Ali Arslan,
Gerçekten de çok teşekkür ederim. Överken saydıkların ayrıca güzel benim için çok güzel.
Bu arada biliyorsun Hamburg'un yetenekli Türk oyuncusu Tolgay ARslan namı diğer Ali Tolgay Arslan:)) güzel tesadüf

Adsız dedi ki...

Rica ederim. Evet adaşım ve Hakan güzel performanslar ortaya koyuyor Kuzey Almanya'da. Ama dünyanın en füzel Fini Hyypiä ve ikizlerden Lars'tan dolayı ben Leverkusen'ciyim şu sıralar -Her ne kadar Kießling'in phantom golünü içime sindiremesem de- Aslında Uerdingen 05 falan da sempatiktir biraz. Siz de Gladbach'çısınız sanırım. Ben Liverpool taraftarıyım sadece ama Neill Lennon, rahmetli Tommy Burns ve Kral Kenny sevgisi Celtic'e karşı koyamamamı sağlıyor. Tabi bir de Xabi ve Carvajal sevgimden gidip bir de Real Madrid'in linkteki ceketini aldım: http://surabayafootballstore.com/wp-content/uploads/2013/10/RM-white-jacket-new-.jpg Ama Franco'nun Real'i değil, Santillana'nın Real'i pek tabii ki :)

Ali Arslan (18)