3 Ağustos 2009 Pazartesi

ŞAKAYLA KARIŞIK TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİM ÜZERİNE





Tabii oyun bu, siz neler neler başardınız kim bilir? Bu da benim "nacizane" kariyerim... Benim hala umudum var o güzel şarkıdaki gibi, ne de olsa Mourinho benden daha yaşlıyken yeni rahmetli olan Bobby Robson'ın tercümanıydı... Son tahlilde her insan hayalleri kadar var bu zalim dünyada

23 yorum:

scugnizzi dedi ki...

tanju çolak da fena değilmiş :)

RicardoSomocurcio dedi ki...

Cm 01/02 mi? eheh

CM'den FM'ye geçerken karımı aldatıyormuş gibi hissetmiştim kendimi. Şimdi ise mutlu mesut devam ediyoruz :)
bi Mark Kerr vardı sol açık sanırım o oyundaydı. Ayrıca CM'de Denizlispor'u bile CL şampiyonu oalbiliyordu. FM daha gerçekçi

eates59 dedi ki...

soulseek hala kullanılıyor mu, şaşırdım.

tathar dedi ki...

ehehe tamda idman.org da ki röportajı okyup bitirdim bakayım bir yeni bir şey yszılmış mı diye karşıma bu çıktı. teknik adamlığını bilemem ama bizim gönlümüzde world class bir adamsın...

Ali Ece dedi ki...

Bu ama CM 01-02'nin update hali. www.champman.co.uk'den indirebiliyorsun sürekli update, zaten 2001'de Ertuğrul Sağlam nasıl hoca olabilir sayın Lineker:))

Ali Ece dedi ki...

Soulseek, gelmiş geçmiş en efsane paylaşım programı bence, napster'dan bile iyi. Tabii Napster'ın grafiği süperdi

tathar dedi ki...

ehehe tamda idman.org da ki röportajı okyup bitirdim bakayım bir yeni bir şey yszılmış mı diye karşıma bu çıktı. teknik adamlığını bilemem ama bizim gönlümüzde world class bir adamsın...

tathar dedi ki...

fm ve cm demişken ben durumumu özetliyen linke bir bakın. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=oha+dedirten+fm+olaylar%C4%B1%2F%2311905460

Cenky dedi ki...

Radyodan veya dergiden var mı acaba teknik direktörlüğe geçen bence ona bakmak lazım. Gerçi antrenörlük kursları herkese açık değil mi Ali Ece?

shenem dedi ki...

bak ne dicem:)dünyanın zalim olmadığını keşfettim:))

Burak Eren dedi ki...

Cm 01-02 daha kısa zaman önceye kadar favori oyunumdu ama bu bilgisayarda çalıştıramıyorum :) Ali Ağabey'in ki kadar olmasa da iyi kariyerim vardı benimde. Galatasaray'la unutulmaz 9 sene üst üste şampiyonluk 3 Uefa, 2 Kıtalararası Kupa şampiyonluğu. Ama Şampyonlar Ligi'nde hep hikayeydim. Gerçi sonraki kariyerlerimde bütün kupaları aldım ama o 9 sene üst üstelik seri inanılmazdı.

UzunPaslar dedi ki...

daha detaylı bir yazı beklerdim aslında. :D şöyle ilk günlerden başlayıp takımın ilerleyen dönemlerini anlatan.

erol tok'u da nedendir bilinmez özlemişim. bir zamanlar elazığspor'daydı. fm-cm o kadar gerçekçi ki oyunda bile boşta gösterilmiş erol hoca.

Kerem Akbaş dedi ki...

50 saat falan bilgisayar başından kalkmayıp vize kaçırmışlığım var. Ama varsın olsun vizeye yine girilir olmadı seneye alınır ama peterborough taraftarının yıllar süren hasretine bir an önce son vermek gerekir.

Sevgiler Saygılar..

hakkitasci dedi ki...

Mark Kerr,Nikiforenko ve efsanevi insan Maxim Tsigalko. ayrıca şimdilerin Kim KAllstrom'ü benim favorilerimdendi... ne günlerdi beee

bussballer dedi ki...

2010'da FM çöpe gdecek.CM efsanesi geri dönecek.01/02 yi çalıştırmak için performans ayarlarından başlangıç ayarını 4000MB yapmak gerekiyor.Uyumluluk konusuna da bakmalı.

Ali Ece dedi ki...

Halı sahada formasının arkasına "Tsigalko" yazdırmış bir insana rastladığımda tamam dedim, "Pekala Fight Club'daki gibi gizli bir CM/FM devrim örgütü kurup bir gün Türkiye'deki futbolun kaderini değiştirebiliriz"

varol döken dedi ki...

samet aybaba'nın fenerbahçe'nin başında olması başlı başına bir patch gerektirir... değil gerçekte, oyunda bile dayanamam, bozun bu oyunu, bozunnn!

:)

raa dedi ki...

ali abi kusura bakmazsan bişey sorucam monitor kaç inç?

50?

Adsız dedi ki...

ali ece ben www.champman.co.uk a baktım ama sanırım sitede problem var indirebileceğimiz yeri söyler kalbimizdeki daha bi üst seviyelere çıkar :)

Ali Ece dedi ki...

Benim evdeki bilgisayarları görseler tarihi eser kaçakçılığından içeri atarlar ondan o inç:)))

Ali Ece dedi ki...

Aslında Champman'den de çok daha iyisi var:
http://www.cmfmfan.com/
Bizim Türk çocukların muhteşem bir sitesi, FourFourTwo'daki oyun sayfasını da onlar hazırlıyor bir göz atın

thebiglebowski dedi ki...

Managerlik oyunlarının babası..
Nikiforenko,Mark Kerr,Maxim Tsigalko,Ve boştaki Taribo West ile ligi garantileyebileceğiniz oyun..

Hey gidi günler..Millet dalga geçerdi,ulan yazılı oyunmu oynanır diye..Sonra sövenler benden beter oldu ya ayrı mesele..

Unknown dedi ki...

Ali abi ben de bu oyunu cok oynardım ama CM 03-04 de Nimes'i 3 ligden 2 lige şampiyon olarak çıkardım ama yönetim kovdu. daha sonrada oynamadım. galiba türk uyruklu olduğum için bunu yaptılar diye düşünürüm. Bir de oyun aclılırken "let's kick racism out of football" yazısı cıkıyor böyle şey olurmu abi.