6 Ocak 2011 Perşembe

SAÇLA DEĞİL KAFAYLA OLUR KARİZMA


"Çoğu zaman Zonguldak maden işçilerinin eldivenleri ile kalecilik yaptım. Eskiden açlar futbol oynar toklar (gelir seviyesi yüksek olanlar) izlerdi, şimdi toklar futbol oynuyor açlar (gelir seviyesi düşük olanlar) izliyor." - ŞENOL GÜNEŞ

5 yorum:

Flying Dutchman dedi ki...

Bence bundan daha otesi Dunya Kupasi zamaninda antrenmana getirilen Vuvuzela icin "hocam ici bos bunun"cikisina verdigi "ici bos olur mu onun icinde ozgurluk var" diyerek Afrika insanini bir cumlede ozetlemesidir....

Haaa ders almayip ders verenlerin yaninda Senol Gunes de kim oluyor???

Ali Ece dedi ki...

Kardeşim
Çok güzel hatırlattın. O mükemmel ötesi bir çıkıştı...
Yıllardır "İyi adamlar asla kazanamaz" yalanını bizlere yutturmaya çalışanlara da iki kere kapak tadında...

A. Eren Logoglu dedi ki...

Son katıldığı seminerden bir alıntı bu, bir kısmını izleme fırsatı bulmuştum, ajansların habere aktarmadığı -bence bilinçli olarak çünkü aynı kalemden çıkma yazı kullanılıyor her yerde, aynı ajansın haberi- kısımlar da vardı ve mevcut yönetimi, ülkenin durumunu üstü kapalı olarak eleştiriyordu.

Ekonominin, teknolojinin geçmişe göre daha iyi olduğunu ancak şu anki çocukların, kendisinin çocukluğunda, gençliğindeki gibi mutlu olmadıklarını gözlemlediğini de belirtti. Bu minvalde birkaç söylemi daha oldu ama malesef yayınlamak istemiyorlar.

Adsız dedi ki...

ben onu tayyibin meşhur toplantılarını çağırılıp gitmeyişi ile hatırlarım..o hareketi tüm diğer yalakalara karşı nefis bir onur yanıtıydı.maden işçilerinden ve futbolda da emekten yana tavrı çok netti.

La Gazetta Seforotti dedi ki...

"Biz karalahana ve mısır ekmeğiyle büyüdük" sözü biraz daha yaklaştırmıştı beni Trabzonspor'a.