26 Ağustos 2013 Pazartesi

KAYSERİ ERCİYES - BEŞİKTAŞ MAÇ ANALİZİ

http://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/3-dogru-2-yanlis-270813

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Guzel yazi olmus Ali abi. Bilicin oynattigi bu oyun birazda olsa Mustafa Denizlinin sampiyon oldugumuz senede oynattigi futbola benziyor demi. Yani topu kaptirdiktan sonra butun takimin defansa kosup nerde duracagini bilmesi ve ne olursa olsun once defans saglam olsun dusuncesi. Bana Mustafa Denizlinin oynattigi futbolu hatirlattida

Mustafa dedi ki...

Hocam cidden bu işte 1 numarasın

Adsız dedi ki...

abi son günlerde defansla ilgili tüm sıkıntılar için, nerdeyse takımların tamamında sol bek günah keçisi haline getirildi. sanki savunmanın diğer bölümlerinde işler mükemmel sadece sol bek yüzünden goller yeniliyor, yanlış anlamayın sadece Beşiktaş için değil diğer takımlarda da var. yani ortada bir hata var ve diğer sorunlar görmezden gelip sadece sol beke yüklenmek biraz mantıksız gibi. tabiki sol beklerde sorun var kabul ediyorum ama tüm sorunlar sol bekten kaynaklanmıyor.

onur dedi ki...

Şöyle bir senaryo çizeyim: 10. haftadayız, Almeida'nın da Burak'ın da sekiz golü var. Normal şartlarda bir futbolsever bu iki performansı değerlendirirken şöyle düşünür: ''İki performansta iyi ve eşitler.''. Ancak ''normal şartlar''da değiliz. Çünkü, Almeida'nın kalan haftalarda aynı performansı devam ettirebileceğine ne bir Beşiktaş'lı ne bir futbolsever güvenebilir, ama Burak için aynı durum söz konusu değil. Olay, bu performansı sezon boyunca devam ettirebilmek, ve Almeida son yıllardaki performansıyla bende öyle bir güvensizlik yarattı ki, iki maç üstüste hat-trick yapsa bile ileriki haftalar için güven duymam, duyamam. Ama bu Almeida. Werder'de ki Almeida'yı biliyorsak, umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz. :)