14 Temmuz 2013 Pazar

İlker Akın'dan çok güzel bir yazı dizisi

http://www.yarisaha.com/657-part-1/

2 yorum:

Furkan Çınar dedi ki...

Merhabalar
Ali Abi Eskişehirspor Taraftarıyım.
Senin sıkı bir takipçinim. TRTSpor'da geçtiğimiz sezon boyunca bizim elimiz, kulağımız, ağzımız oldun. Sorunlarımızı her zaman dile getirdin .Eskişehirspor hakkında konuşurken sanki televizyonda bizden biri var gibiydi.
Her şey için çok teşekkürler.Bizler televizyonlarda takımımızın konuşulmasına pek alışık değiliz.
Bundan dolayı ,televizyonda takip etmeye çalıştığım ender Spor Programlarından biriydiniz .
İnşallah önümüzdeki sezonda sizi aynı ekiple televizyonda görürüz.
Size mesaj atmamın esas nedeni ise ;Halil Ünal'dan kurtulmamımızın üzerinden bir ay geçmesi .Halil Ünal taraftarın ruhunu adeta sömürmüştü.Özellikle son iki yıldır ne ruh kalmıştı ne şehir atmosferi.
Yeni başkan yeni teknik ekip ile kent çok güzel bir ruh yakalamış durumda.
Soruma gelirsem :2 gündür N'diaye ile anlaşıldığı yönünde haberler var.
Sence Bursa'daki gibi bir performans bizde de segileyebilir mi ?
Ayrıca kaderin cilvesi midir ?Bilmiyorum ama ezeli rakibimiz Bursa'nın Şampiyon Hocasını ,efsane Futbolcularından Ömer Erdoğan'ı teknik heyetimize kattık .Şimdi de N'diaye gelirse ;bu seneki Bursa maçlarımız biraz daha ilginç geçecek.

Ali Ece dedi ki...

Sevgili Furkan,
Öncelikle bu hayırlı yönetimsel değişiklik, Eskişehirspor'un hakiki potansiyelini gösterme şansını arttırması açısından önemli bir milat niteliğinde.
N'Diaye bence çok ihtiyacınız olan cinsten bir oyuncu. Futbol hep böyle cilvelerle doludur. Man Utd'ın 60'lardaki Ferguson'u Matt Busby'nin eski ezeli rakip Liverpool'un oyuncusu olması, Brian Clough'ın Derby'den ayrılıp ezeli rakip Nottingham Forest'te daha da büyük efsane olması. Ertuğrul Sağlam da benzer futbol duyguları uyandırıyor