22 Haziran 2013 Cumartesi

6+0+4=0 ilerleme

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/6-2b0-2b4-3d0-ilerleme/haber-218191

6 yorum:

EC dedi ki...

Sorun kafalarda degil mi? Uzayli getirsen versen bu millitakim hocasina ve tff baskanina, yamyam medyalariyla ay in karanlik yuzune birakirlar o adamlari.. Muhammed e genc diye diye yaslandirdik.. Bu taze ornek, ya Semih e ne demeli FB de..olay tum ulkenin mantalitesinin degisiminde.. 17 yildir yurtdisindayim, bu gezi parki olaylarinda ulke de kivilcim cakti demistim, olay agac degil, zeki, parlak ve herseye ac gencligin hareketlenmesiydi.. Fb ve bjk sikesi ve ingilzce konusmalarla gazini aldilr, Gezi nin ve de simdi witch hunt basladi, o gecelerde sokaka cikani, bagirani, tencere tava calani ve hic birsey yapmadan durani, orta cag kafasi topluyor evinden.. Aydinligi bir sureligine daha karanliga mahkum ediyorlar!.. EcO Vancouver

EC dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

hocam haklısın.bizde almanyanın sistemini getirmemiz gerekiyor.28 kişilik kadroda 12 alman futbolcu bulundurma zorunluluğu var almanyada.yalnız almanlar altyapıya çok yatırım yaptılar.bizim ayağımızın birinin bu topraklara basması gerekiyor.yoksa sıradan yabancı çöplüğü olma tehlikesi yok değil.bu sene bucanın şampiyon olmasını çok istedim.ideal bir kulüp. alt yapı konusunda.hem alt yapıdan hem de yurt dışından gurbetçi gençlere kapıları açık.lakin hedefe ulaşmadan (süper lige çıkmadan) oyuncuları satıyorlar.sercan kaya emre güral abdulkadir özgen vs .maalesef teknik direktör sait karafırtınalar lada yollar ayrılmış.özetle en ideal olan bir yapılanma bile memlekette düzgün ilerleyemiyor maalesef.

ender

Adsız dedi ki...

hocam birşey kafama takıldı metin tekinin yazısını okurken.diyor ki: bir oyuncunun(türk futbolcusunu kastediyor)gerçek değeri türkiyede ayrı avrupada ayrı olmaz.

enteresan.o zaman tersten de aynı şeyi söylemek gerekiyor.avrupada oynayan topçunun değeri türkiyede ayrı avrupada ayrı olmaz.avrupada 1 liraya oynayan türkiyede 3 liraya oynuyor.

bende sınırlamaya karşıyım ama kendimizi katar olarak kabullenirsek birşey değişmez.

ender
http://www.sabah.com.tr/Spor/Yazarlar/tekin/2013/06/23/yabanci-karari-cok-yanlis

Adsız dedi ki...

Ali abi senden bilic ile ilgili bir yorum bekliyoruz

Ali Ece dedi ki...

az sonra geliyor Biliç yazısı sayın adsız hem totemspor'da hm de yarın akşam gazetesinde