17 Mayıs 2013 Cuma

2013 model Hasselbaink: Courtois

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/2013-model-hasselbaink-courtois/haber-206995

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ali abi Callum McManaman hakkında ne düşünüyorsunuz ? Beşiktaş'a faydalı olabilir mi ?

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/callum-mcmanaman/profil/spieler_61711.html

Ali Ece dedi ki...

Sevgili Adsız,
Tabii ki olur çünkü çok yetenekli bir oyuncu ama büyük bir sıkıntı mevcut: Çocuk şu anda kendi yaş grubunda Ada'nın en popüler futbolcusu, neden Premier Lig yerine bizim sallama lige gelsin ki?

Adsız dedi ki...

Sherlock Ali abi , bu gün koşa koşa geldim dershaneden Beşiktaş hakkındaki bilgileri dinlemek için köstebek filan duyunca bir yandan üzüldüm bir yandan köstebeği bulduğun için sevindim , umarım kulüp bu işi ciddiye alır gereğini yapar. 8 yıllık Y.D yönetiminde kulüp başı boş kalmış anlaşılan. Bir kaç sorum olacak : martin o'neill i nasıl bilirsin?
İngiliz Kulüpleri Allan McGregor'a 1,2€ teklifte bulunmuş bir bilginvar mı ?

EC dedi ki...

Kostebek Oktay Derelioglu mu?

ECO Luksemburg

EC dedi ki...

Kostebek Oktay Derelioglu mu?

bir de bu eski Les Kargalari grubuna ne oluyor? Sinan Engin, Celal Kolot vb.. bu adamlar ortalikta yoktu gecen yilki secimler zamani cunku borc cok yukluydu ve kulup batiyordu. bir de populer ve pahali futbolculari gonderipde Ergen Taraftar in gozunde tu Kaka duruma dusmek istemiyorlardi. tum zor ve kirli isleri Fikret Orman ve Ekibi ( Levent Erdogan o ekip icinde degil o da belki bir dinazor kostebek!) halletikten ve 2013 - 2014 icin Avrupa ya vizeyi aldiktan sonra o Les Kargasi Grubunun biti yine kanlandi, cunku gelen transferden nemalanip, ceplerini dolduran gruptandi bunlar YD de kirli paralarini aklarken... dogrumudur?



ECO - Luksemburg

Ali Ece dedi ki...

Benim bulduğum köstebek Oktay derelioglu değil alakası yok
Kulüp icinden kulüpte çalışan ya da yöneticilik yapan birisi

Adsız dedi ki...

saygılar ali abi .. ali abi neden beşiktaş içerisinde görev almıyorsun.. sana takım elbise falan yakışmaz ama en azından şu futbol komitesine dışarıdan rehberlik et .. senin sesini sadece televizyondan duymak istemiyoruz , sahaya baktığımız zaman da görmek istiyoruz..

Unknown dedi ki...

sevgili ali abim, şu anda austria wien'de oynayan PHİLİPP HOSİNER, Beşiktaş'ımıza yararşı olmaz mı ? Şu anda bu oyuncuyu alırsak, 2-3 sene sonra aldığımız fiyatın 3-4 katına satabiliriz.Yorumunu bekliyorum.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/philipp-hosiner/profil/spieler_37788.html