13 Temmuz 2011 Çarşamba

İSİM BULAMADIM!



"BAZILARI DÜRÜSTLÜĞÜ APTALLIK OLARAK GÖRÜYOR AMA BENCE DÜRÜSTLÜKTEN DAHA BÜYÜK AKILLILIK YOK!"- SERPİL HAMDİ TÜZÜN (Beşiktaş tarihinin gayri resmi Ernesto Che Guevera'sı)

5 yorum:

AntoniusBlock. dedi ki...

adalıyı bilmiyorum ama tayfur içimi burktu.

Ben dedi ki...

Abi blodumda,sohbetlerde,Beşiktaşlılığıma yakışır tavır takındım; Fenerbahçeyi yargılamadım,Fenerbahçeli arkadaşlarımı dost sandım.Kendim gibi sandım.
Bugün olanlar gönlümü paramparça etti(eminim senin için de geçerlidir). Ve fenerbahçeliler herşeyi unutup saldırıya geçtiler. Yazık be abi.
Üstelik onun için herşeyi yaptığım kız arkadaşım bir kez daha ve son kez tüm iyiniyetli çabalarımı,sevgimi,mutluluğa olan inancımı sarsıp bana gerçek dünyayı gösterirken oldu bunlar.
Şimdi sana bir soru; tüm dünya insani değerleri unutmuşken, sevgiye,saygıya,sabra,çabaya,iyiniyete,umuda inanmak gibi,insani değerlere sahip çıkmaya çalışmak gibi bir davranışı adap bellemek bizi bu dünyanın neresinde tutar? Herkesin üstümde kendi günahını aklaması,ölümüne yalnızlık ve mutsuzluk mudur bu işin sonu? Yoksa bir ödül var mı bizi bekleyen?
Hayat bazen iki farklı yerden aynı soruyu sordurur insana. Sen hiç sordun mu bu soruyu abi? Var mı bi cevabın yaraya merhem?

Adsız dedi ki...

Yazmayı bırakma abi

aysuhanaltan dedi ki...

Spor herkesin olsun, herkes çim sahalara basabilsin diye betonu pas geçip çimenlerden yürüyecek devrimcilere ihtiyacımız var bizim. http://www.daghanirak.com/?p=1577 özlüyoruz yazılarınızı,yorumlarınızı..

www.efsunguztoklusu@gmail.com dedi ki...

değermiydi bütün bunlara o yaptıkları
şeyle suçlanmaya?gayrı resmi che'lere
kurtuluş savaşı veren gazi mustafa
kemal'lere ligin ülkemizm çok ihtiyacı var?