30 Nisan 2009 Perşembe

FourFourTwo Mayıs 2009


Çok uğraştım Liverpool yazısı için Dalglish'in ayrıldığı günden başlayıp Souness, Evans ağırlıklı olmak üzere nerede yanlış yaptığımızı anlamaya çalıştım yazarken. Açıkçası bana hiç fark etmez ya, bir 19 yıl daha şampiyon olmasak umrumda olmaz, ben Liverpool'u çok çok seviyorum...

CM FM sayfası süper olmuş cidden.
Flying Dutchman'den Fırat Topal'ın Van Gaal'i, Erdem Kabadayı'nın "3 büyüklerin son dakika şampiyonlukları" Atilla Gökçe'nin Platini'si, Barış Tut'un Messi'si, Arshavin, Kaka, Hernanes, Lavezzi falan sanırım 1 yıl önce bu dergiye geldiğimde hayal ettiğim içerikti... İnsan hayal ettiği kadar var dünyada Marcel Desailly'nin hayatı gibi...

6 yorum:

LeFoot dedi ki...

Derginin Kıbrıs'a gelmesini bekliyorum heyecanla. Bu blogta yazdığın şahane Liverpool yazılarından sonra, dergidekini daha da merak ediyorum açıkcası.

Dergiye emek veren herkesin eline, yüreğine sağlık...

Deniz Yeşil dedi ki...

Ali abi, uefa finali için bilet kazananlar belli olmuştur heralde?:)

Anıl Kıral dedi ki...

güzel bir dergi, alalım :)

UzunPaslar dedi ki...

FM kısmı dergiye sahiden de apayrı bir renk kattı. tony blair'in böyle marifetleri olduğunu hiç duymamıştım.

FFT'nin en sevdiğim tarafı, Türk futbolu ile dünya futbolunu bir potada eritebilmesi. ne bize çok yabancı ne de kapıdan ayrılmayan kedi. herşey tam kararında, tebrikler!

Murat YILMAZ dedi ki...

Son sayınız tek kelimeyle mükemmel olmuş, oku oku bitmiyor. İçerik süper. Emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Adsız dedi ki...

442 dergisini ilk defa CMFMFAN sayesinde aldım gerçektende beğendim. FM CM sayfalarından tutunda Sivasspor'a kadar her sayfayı dolu dolu okudum tebrikler.

Emre Çelik